Set pentru macelarie, 3 piese, otel inoxidabil
134,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 lei
Descriere
1x Cuțit Măcelărie Filetat cu alveole – 32 cm
- Lungime totală: 32 cm;
- Lungime lama: 20 cm;
- Lungime maner: 12 cm;
- Lama semi-flexibila si curbata;
- Maner ergonomic din plastic dur;
- Culoare maner: albastru;
- Lama din otel inoxidabil;
- Cutitul este livrat intr-o husa de protectie de plastic, cu o parte opaca si o parte transparenta;
- Varful cutitului este prevazut cu o protectie din plastic.
1x Cuțit Măcelărie German lama dreapta – 34 cm
- Lungime totală: 34 cm;
- Lungime lama: 21 cm;
- Lungime maner: 13 cm;
- Lama dreapta si rigida;
- Varf cu dublu tais;
- Maner ergonomic din plastic dur;
- Culoare maner: albastru;
- Lama din otel inoxidabil;
- Cutitul este livrat intr-o husa de protectie de plastic, cu o parte opaca si o parte transparenta;
- Varful cutitului este prevazut cu o protectie din plastic
1x Masat măcelărie magnetic – 30 cm
- Lungime totală: 30 cm;
- Lungime lama: 20 cm;
- Lungime maner: 10 cm;
- Maner ergonomic din plastic anti-alunecare;
- Culoare maner: albastru;
- Lama din otel.
Instructiuni pentru intretinere
- Pentru a păstra calitatea și performanța acestor cuțite, iti recomandăm să le speli manual cu apă caldă și să le usuci bine cu un prosop moale după fiecare utilizare;
- Păstreaza cuțitele într-un loc uscat și protejat împotriva umezelii;
- Nu spala cutitete la masina de spalat vase. Acestea trebuie curatate doar manual, pentru a preveni tocirea lamei.
Instructiuni pentru o ascutire corecta a cutitelor
- Alege un masat de calitate sau o piatră de ascutit cu granulație potrivită;
- Tine cutitul in mana, cu varful in jos si lama inclinata la un unghi de aproximativ 20 de grade fata de masat;
- Tine cutitul ferm si asigura-te ca lama se potriveste perfect pe masat;
- Aplica o presiune usoara pe lama si trage cutitul in sus si in jos pe masat, de la baza lamei pana la varf;
- Mentine un unghi constant intre lama si masat, ascutind pe ambele parti ale lamei in acelasi timp;
- Continua pana cand ai facut aproximativ 5-10 treceri pe fiecare parte a lamei.